Er du på boligjagt?

- Rimelig boligpriser og direkte kontakt!

Mellemmand?

- Tjen penge

Skal du sælge din bolig?

– Billigt og sikkert

Prisklasse: Fra til

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Facebook
  • Hotjar
  • Google
  • : Tappx
  • 1 plusX AG
  • 33Across
  • A Million Ads Limited
  • A.Mob
  • Accorp Sp. z o.o.
  • Active Agent AG
  • AcuityAds Inc.
  • Ad Unity Ltd
  • ad6media
  • Adacado
  • ADARA MEDIA UNLIMITED
  • AdClear GmbH
  • AdColony, Inc.
  • AddThis
  • AdElement, Inc.
  • Adello Group AG
  • Adelphic LLC
  • Adform A/S
  • adhood.com
  • Adikteev
  • ADITION technologies AG
  • Adkernel LLC
  • Adledge
  • Adloox SA
  • Adludio
  • ADMAN – Phalstos Networks, S.A.
  • ADman Interactive SL
  • Admedo Ltd
  • admetrics GmbH
  • Admixer EU GmbH
  • Admotion SRL
  • Adobe Advertising Cloud
  • Adobe Audience Manager
  • Adprime Media Inc.
  • AdRoll Inc.
  • adrule GmbH
  • Adsolutions BV
  • AdSpirit GmbH
  • adsquare GmbH
  • Adssets AB
  • AdsWizz Inc.
  • Adtelligent Inc
  • AdTheorent, Inc
  • AdTiming Technology Company Limited
  • ADUX
  • advanced store GmbH
  • ADventori SAS
  • Adverline
  • ADYOULIKE SA
  • Affectv Ltd
  • Alliance Gravity Data Media
  • Amobee, Inc.
  • AntVoice
  • Apester Ltd
  • AppLift GmbH
  • AppNexus Inc.
  • ARMIS SAS
  • Arrivalist Co.
  • ATG Ad Tech Group GmbH
  • Audience Trading Platform Ltd.
  • AudienceProject Aps
  • audio content & control GmbH
  • Avazu Inc.
  • Avid Media Ltd
  • Avocet Systems Limited
  • Azerion Holding B.V.
  • B2B Media Group EMEA GmbH
  • Bandsintown Amplified LLC
  • Bannerflow AB
  • BeachFront Media LLC
  • Beemray Oy
  • BeeswaxIO Corporation
  • BEINTOO SPA
  • Better Banners A/S
  • Bidmanagement GmbH
  • bidstack Ltd
  • BIDSWITCH GmbH
  • BidTheatre AB
  • Bigabid Media Ltd
  • BILENDI SA
  • Bit Q Holdings Limited
  • Blis Media Limited
  • Blue
  • Bmind a Sales Maker Company, S.L.
  • Bombora Inc.
  • Bounce Exchange, Inc.
  • Brand Metrics Sweden AB
  • Browsi Mobile Ltd
  • Bucksense Inc
  • Capitaldata
  • Captify Technologies Limited
  • Celtra, Inc.
  • Centro, Inc.
  • CerebroAd.com s.r.o.
  • ChannelSight
  • Chargeads
  • CHEQ AI TECHNOLOGIES LTD.
  • Clicksco Digital Limited
  • Clipcentric, Inc.
  • Cloud Technologies S.A.
  • Codewise Sp. z o.o. Sp. k
  • Collective Europe Ltd.
  • Colpirio.com
  • Comcast International France SAS
  • Commanders Act
  • comScore, Inc.
  • Confiant Inc.
  • Connatix Native Exchange Inc.
  • ConnectAd Realtime GmbH
  • Contact Impact GmbH
  • Converge-Digital
  • Conversant Europe Ltd.
  • Crimtan Holdings Limited
  • Criteo SA
  • Cuebiq Inc.
  • Cxense
  • Cydersoft
  • Czech Publisher Exchange z.s.p.o.
  • Dataxu, Inc.
  • D-Edge
  • DeepIntent, Inc.
  • DEFINE MEDIA GMBH
  • Delta Projects AB
  • DemandBase
  • Densou Trading Desk ApS
  • Digilant Spain, SLU
  • Digital Control GmbH
  • digitalAudience
  • DIGITEKA Technologies
  • Digitize New Media Ltd
  • DigiTrust / IAB Tech Lab
  • district m inc.
  • DoubleVerify Inc.
  • Drawbridge, Inc.
  • dunnhumby Germany GmbH
  • DynAdmic
  • Dynamic 1001 GmbH
  • EasyAd- Duplo Media AS
  • EASYmedia GmbH
  • Effiliation
  • Emerse
  • emetriq GmbH
  • EMX Digital LLC
  • Ericsson Emodo
  • Etarget SE
  • Eulerian Technologies
  • Exactag GmbH
  • Exponential Interactive, Inc.
  • Eyeota Ptd Ltd
  • Ezoic Inc.
  • Fifty Technology Limited
  • Fiksu DSP (GDMServices, Inc.)
  • Flashtalking, Inc.
  • FM Labs LLC
  • Forensiq LLC
  • FORTVISION
  • Fyber
  • Gamned
  • Gemius SA
  • Genius Sports Media Limited
  • Getintent USA, Inc.
  • GlobalWebIndex
  • Goldbach Group AG
  • Golden Bees
  • Goodway Group, Inc.
  • GroundTruth
  • GroupM
  • GumGum, Inc.
  • Haensel AMS GmbH
  • Happydemics
  • hbfsTech
  • HIRO Media Ltd
  • Hivestack Inc.
  • Hottraffic BV (DMA Institute)
  • Hybrid Adtech GmbH
  • ID5 Technology SAS
  • IgnitionAi Ltd
  • IgnitionOne
  • Illuma Technology Limited
  • Impactify
  • Impression Desk Technologies Limited
  • Improve Digital International BV
  • Index Exchange, Inc.
  • INFINIA MOBILE S.L.
  • InMobi Pte Ltd
  • INNITY
  • Innovid Inc.
  • Inskin Media LTD
  • Instinctive, Inc.
  • InsurAds Technologies SA.
  • Integral Ad Science, Inc.
  • Intent Media, Inc.
  • Internet BillBoard a.s.
  • Intowow Innovation Ltd.
  • INVIBES GROUP
  • IPONWEB GmbH
  • iPromote
  • Jaduda GmbH
  • Jampp LTD
  • Jivox Corp
  • Join
  • Jointag
  • Justpremium BV
  • Kairos Fire
  • Keymantics
  • Knorex Pte Ltd
  • Kochava Inc.
  • LeftsnRight, Inc. – LIQWID
  • Leiki Ltd.
  • LEMO MEDIA GROUP LIMITED
  • LemonPi
  • Ligatus GmbH
  • Linicom
  • LiquidM Technology GmbH
  • Little Big Data sp.z.o.o.
  • Liveintent Inc.
  • LiveRamp, Inc.
  • LKQD
  • Localsensor B.V.
  • Location Sciences AI Ltd
  • LoopMe Ltd
  • LotaData, Inc.
  • Lotame Solutions, Inc.
  • Lucid Holdings, LLC
  • M32 Media Inc
  • Madington
  • Madison Logic, Inc.
  • MADVERTISE MEDIA
  • mainADV Srl
  • Maximus Live LLC
  • Maytrics GmbH
  • McCann Discipline LTD
  • Media.net Advertising FZ-LLC
  • MediaMath, Inc.
  • mediarithmics SAS
  • Mediasmart Mobile S.L.
  • Meetrics GmbH
  • MGID Inc.
  • MiQ
  • Mirando GmbH & amp; Co KG
  • mobalo GmbH
  • Mobfox US LLC
  • Mobile Journey B.V.
  • Mobilewalla, Inc.
  • Mobusi Mobile Advertising S.L.
  • My6sense Inc.
  • Myntelligence Limited
  • N Technologies Inc.
  • Nano Interactive GmbH
  • Nativo, Inc.
  • Neodata Group srl
  • NEORY GmbH
  • NetSuccess, s.r.o.
  • netzeffekt GmbH
  • NEURAL.ONE
  • Neustar, Inc.
  • News and Media Holding, a.s.
  • NEXD
  • Nielsen Marketing Cloud
  • Noster Finance S.L.
  • nugg.ad GmbH
  • numberly
  • Oath (EMEA) Limited
  • Ogury Ltd.
  • On Device Research Limited
  • OneTag Ltd
  • Onfocus (Adagio)
  • Online Solution Int Limited
  • Onnetwork Sp. z o.o.
  • Ooyala Inc
  • OpenX
  • Opinary GmbH
  • Optomaton UG
  • Oracle Data Cloud
  • Orion Semantics
  • ORTEC B.V.
  • Otto (GmbH & Co KG)
  • Outbrain UK Ltd
  • PaperG, Inc. dba Thunder Industries
  • Permodo GmbH
  • Permutive, Inc.
  • Pexi B.V.
  • pilotx.tv
  • Pixalate, Inc.
  • Piximedia SAS
  • Platform161
  • Playbuzz Ltd.
  • PLAYGROUND XYZ
  • Plista GmbH
  • Pocketmath Pte Ltd
  • Polar
  • PowerLinks Media Limited
  • Predicio
  • Prex
  • Programatica de publicidad S.L.
  • Proxi.cloud Sp. z o.o.
  • PROXISTORE
  • PUB OCEAN LIMITED
  • Publicis Media GmbH
  • Pubmatic, Inc.
  • PulsePoint, Inc.
  • PurposeLab, LLC
  • Qriously
  • Quantcast International Limited
  • Qwertize
  • R-Advertising
  • Rakuten Marketing LLC
  • Readpeak Oy
  • ReigNN Platform Ltd.
  • Relay42 Netherlands B.V.
  • remerge GmbH
  • Research Now Group Inc.
  • Revcontent LLC
  • Reveal Mobile, Inc
  • RevLifter Ltd
  • RevX Inc.
  • Rezonence Limited
  • RhythmOne, LLC
  • Rich Audience
  • Rockerbox, Inc
  • RockYou, Inc
  • Roq.ad GmbH
  • R-TARGET
  • RTB House S.A.
  • RTK.IO, Inc
  • S4M
  • salesforce.com, inc.
  • Samba / Free Stream Media Corp
  • Samba TV UK Limited
  • Sanoma Media Finland
  • Scene Stealer Limited
  • Schibsted Classified Media Spain, S.L.
  • Scoota
  • Seeding Alliance GmbH
  • Seedtag Advertising S.L.
  • Seenthis AB
  • Sellpoints Inc.
  • Semasio GmbH
  • Seznam.cz, a.s.
  • ShareThis, Inc.
  • Sharethrough, Inc.
  • Shopalyst Inc
  • ShowHeroes GmbH
  • Sift Media, Inc.
  • Signal Digital Inc.
  • Signals
  • Simpli.fi Holdings Inc.
  • SINGLESPOT SAS
  • Sirdata
  • Sizmek Technologies, Inc.
  • SK Media Group, LLC
  • Skimlinks
  • SlimCut Media SAS
  • Smadex SL
  • Smart
  • Smart Traffik
  • Smartclip Hispania SL
  • smartclip Holding AG
  • Smartology Limited
  • SMARTSTREAM.TV Gmbh
  • SmartyAds Inc.
  • Smile Wanted Group
  • Smaato, Inc.
  • Social Tokens Ltd. (Woobi)
  • Sojern, Inc.
  • Solocal
  • Somo Audience Corp
  • Sonobi, Inc
  • Sortable
  • Sourcepoint Technologies, Inc.
  • Sovrn Holdings Inc
  • Spolecznosci Sp. z o.o. Sp. k.
  • Spot.IM Ltd.
  • Spotad
  • SpotX
  • StackAdapt
  • StartApp Inc.
  • Steel House, Inc.
  • Ströer SMP GmbH
  • Sub2 Technologies Ltd
  • Sublime
  • SunMedia
  • Switch Concepts Limited
  • SYNC
  • TabMo SAS
  • Taboola Europe Limited
  • TACTIC™ Real-Time Marketing
  • Tapad, Inc.
  • TAPTAP Networks SL
  • TARGETSPOT BELGIUM SPRL
  • Teads
  • Teemo SA
  • Telaria, Inc
  • Telecoming S.A.
  • Temelio
  • Teroa S.A.
  • The ADEX GmbH
  • The Kantar Group Limited
  • The Reach Group GmbH
  • The Rubicon Project, Inc.
  • The Trade Desk, Inc
  • Thirdpresence Oy
  • TimeOne
  • Totaljobs Group Ltd
  • Tradedoubler AB
  • Tradelab SAS
  • TradeTracker
  • travel audience GmbH
  • TreSensa, Inc.
  • Triapodi Ltd.
  • Triboo Data Analytics
  • TripleLift, Inc.
  • Triton Digital Canada Inc.
  • Tunnl BV
  • Turbo
  • twiago GmbH
  • UberMedia, Inc.
  • ucfunnel Co., Ltd.
  • Underdog Media LLC
  • Unruly Group Ltd
  • Uprival LLC
  • usemax advertising (Emego GmbH)
  • Vdopia DBA Chocolate Platform
  • VECTAURY
  • Venatus Media Limited
  • Vibrant Media Limited
  • video intelligence AG
  • Video Media Group B.V.
  • Video Reach
  • Vidoomy Media SL
  • ViewPay
  • Viralize SRL
  • Visarity Technologies GmbH
  • Visma
  • Visto
  • Vuble
  • WebAds B.V
  • Webedia
  • WebMediaRM
  • WEBORAMA
  • Welect GmbH
  • Whenever Media Ltd
  • White Ops, Inc.
  • Widespace AB
  • Wizaly
  • X-Mode Social, Inc.
  • YellowHammer Media Group
  • Yieldlab AB
  • Yieldlove GmbH
  • Yieldmo, Inc.
  • Yieldr UK Limited
  • YOC AG
  • Yormedia Solutions Ltd
  • ZBO Media
  • Zemanta, Inc.
  • zeotap GmbH
  • ZergNet
  • Zeta Global
  • ZighZag
  • Youtube
  • Instagram

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: hej@jegkenderen.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Jeg Kender Én
Kastetvej 15A
9000 Aalborg
Telefon: 50 222 388
Email: hej@jegkenderen.dk