Hvem og hvad er JegKenderÉn.dk?

Hvad er JegKenderÉn.dk ?

JegKenderÉn.dk klæder boligejere på til at spare en masse penge, når de skal sælge deres ejendom. Jegkenderen.dk stiller en troværdig og sikker salgsplatform til rådighed for de mange boligejere, der selv vil styre processen, når boligen skal sælges. Måske har De prøvet det før. Eller også har De lysten til at bruge deres penge på noget andet end ejendomsmæglere. Vi giver dem muligheden. Vi samarbejder med nogle af Danmarks dygtigste Boligadvokater og byggesagkyndige, der kan hjælpe dig igennem et trygt og sikkert salg.

Som Køber igennem JegKenderEn.dk sikrer du dig at tale med personen som kender ejendommen bedst. Nemlig ejendommens ejer selv. Både fremvisning og forhandling vil ske direkte med sælgeren selv. JegKenderEn.dk har til mission at gøre det nemmere for ALLE Danskere at handle på boligmarkedet!

Kontakt os i dag, hvis du skal have hjælp med at Købe. – Læs mere om Køberrådgivning

Hvem er JegKenderÉn.dk

Bag JegKenderÉn.dk er vi én enhed af erfarne fagfolk indenfor bolighandel. Vi vil gøre det enkelt og billigt at sælge selv. I en meget gammel branche, er vi de revolutionerende indenfor at sælge sin ejerlejlighed, sommerhus, parcelhus eller lign. selv. JegKenderÉn.dk har til hovedformål at finde den rigtige Køber til din bolig. Har du brug for hjælp med papirarbejdet og det praktiske med billeder og markedsføring? Så står vi gerne til rådighed for dig.

Bo Luu er enlig ejer og grundlægger af JegKenderÉn.dk. Han har i mange år arbejdet med salg og rådgivning indenfor onlinemarkedsføring. Derudover har han tidl. Arbejdet som ”Salg og Vurdering” for en ejendomsudvikler i Aalborg. Det var her han fik idéen til JegKenderÉn.dk.

Sammen hjælper vi dig igennem en tryg og sikker bolighandel!

Få MINDST den samme sikkerhed og tryghed som hos en ejendomsmægler.

Spar penge ved at tilbyde en dusør, i stedet for at betale ejendomsmægler salær. Bestem selv hvor meget hjælp du skal bruge fra dedikeret og erfarne fagfolk, der kan hjælpe dig trygt og sikkert med at sælge din ejendom selv!