Er du på boligjagt?

- Rimelig boligpriser og direkte kontakt!

Mellemmand?

- Tjen penge

Skal du sælge din bolig?

– Billigt og sikkert

 

Hos JegKenderEn.dk stiller vi en ny service til rådighed, når du skal sælge din bolig. Med vores effektive online markedsføring og en findeløn, kan du selv overtage styringen med dit boligsalg og spare mange penge.

I Danmark har der i mange, mange år nærmest kun været en mulighed for at sælge sin bolig. Find en ejendomsmægler og betal ved kasse et. Og det koster mange penge. Penge, som du nu kan tjene til dig selv. Det kræver dog en indsats fra dig som sælger, men vi skal nok hjælpe dig i mål.

Omdrejningspunktet for JegKenderEn.dk er en findeløn som sælgeren stiller til én “mellemmand”, der skaber kontakt mellem boligen og den endelige Køber.

På den måde sætter JegKenderEn.dk deleøkonomien i spil på boligmarkedet. Sammen med effektiv online markedsføring og den nye ”Finder ́s Fee”, booster vi opmærksomheden omkring din salgsklare bolig.

Vores vision. Kort og godt.

Vi klæder boligejere på til at spare en masse penge, når de skal sælge deres ejendom. Jegkenderen.dk stiller en troværdig og sikker platform til rådighed for de mange danskere, der selv vil styre processen, når boligen skal sælges. Måske har De prøvet det før. Eller også har De lysten til at bruge deres penge på noget andet end ejendomsmæglere. Vi giver dem muligheden.

Vores samarbejdspartnere

– Sammen hjælper vi dig!

Det vigtigste i en bolighandel er at have juraen på plads. Vi anbefaler, at at både sælgere og købere allierer sig med en boligadvokat. I en så stor og vigtig handel som ejerskifte er, så er det vigtigt at have en dygtig boligadvokat i sit ringhjørne.

JegKenderEn.dk samarbejder med advokat Bruno Mikkelsen, der har over 30 års erfaring med bolighandler og endvidere fungerer som underviser, på ejendomsmægler-uddannelsen i Aalborg.
Normalprisen for juridisk bistand i forbindelse med en bolighandel er 12.500 kroner. Vi henviser til ​Boligadvokaterne Mikkelsen og Sælgerne hos JegKenderEn.dk får 2.500 kroner i rabat.

Vi har opbygget et netværk af dygtige byggesagkyndige, energirådgivere samt boligfotografer, som vi henviser til. Det sikrer, at du får de bedste folk til de bedste priser.

NemID og E-boks
JegKenderEn.dk samarbejder med både NemID og E-Boks. Det betyder, at vi kan stille en fuldstændig online salgsproces til rådighed, selv når vi kommer til underskrivelsen af købsaftalen. Med NemID kan begge parter i ro og mag underskrive købsaftalen hjemme ved sig selv, og derefter vil JegKenderEn.dk sende en kopi af købsaftalen via E-Boks.