Er du på boligjagt?

- Rimelig boligpriser og direkte kontakt!

Mellemmand?

- Tjen penge

Skal du sælge din bolig?

– Billigt og sikkert

Prisklasse: Fra til

Husk du kan benytte din fortrydelsesret og få 100% af dit depositum tilbage, frem til at din personlige rådgiver kontakter dig. Derefter frafalder fortrydelsesretten, og Jeg Kender Én har herefter 3 mdr. til at sælge dit hus, før du kan anmode om at få dit depositum tilbage.

Vi vil gøre dig opmærksom på, at hvis du har valgt fotograf, advokat, byggesagkyndige eller markedsføring, vil det blive trukket fra dit depositum i det omfang der er udført arbejder.

Du vil inden for de næste 24 timer blive kontaktet af din personlig rådgiver som vil:

 • Interviewe dig omkring din bolig, for at skrive en sælgende boligbeskrivelse
 • Informere dig omkring en selvsalgs salgsproces
 • Besvarelse på spørgsmål som du måtte have

Gør-Det-Selv pakken

Derefter vil vi:

 • Skrive en sælgende boligbeskrivelse til dig ud fra interviewet
 • Oprette en salgsannonce på: Jeg Kender Én, Facebook og Instagram (Vi anbefaler at du får markedsføring, så din salgsannonce bliver eksponeret til flere, og derved opnår du et hurtigere salg. Se mere her)
 • Når en interesseret Køber henvender sig eller er blevet henvist til dig, så kontakter vi den potentielle Køber, for at sikre os du får en seriøs henvendelse. Derefter vil vi i samarbejde med dig koordinerer en fremvisning.

Din opgave:

 • Sørg for at have nogle gode billeder i en god kvalitet, så din bolig fremstår indbydende, så en potentiel Køber kan forestille sig at bo der! (Vi har samarbejder med en dedikeret boligfotograf. Se mere her)
 • Accepterer eller afslå tilbud på din bolig –Når du og Køber har aftalt det praktiske mht. pris, indflytningsdato og evt. inventar som skal blive. Så skal du kontakte din personlige rådgiver, så vi kan hjælpe dig med at udarbejde en købsaftale, som du og Køberen kan underskrive via NemID. En kopi af aftalen vil blive sendt til jeres E-Boks
 • Fremvisning af din bolig til en potentiel Køber
 • Indhentning af dokumenter (Dokumenterne du skal indhente, afhænger af hvilken ejendomstype du sælger. Du kan se hvilke lovpligtige dokumenter for hvilke ejendomstyper HER.)Hvis du har en Advokat, hjælper de dig med at indhente dokumenterne. Ellers kontakt os, så kan vi oplyse hvor du kan finde dét dokument, som du har brug for

Den nemme, Effektive og Sikre løsning og Totalløsning

Derefter vil vi:

 • Skrive en sælgende boligbeskrivelse til dig ud fra interviewet
 • Oprette en salgsannonce på: Jeg Kender Én, Facebook og Instagram
 • Når en interesseret Køber henvender sig eller er blevet henvist til dig, så kontakter vi den potentielle Køber, for at sikre os du får en seriøs henvendelse. Derefter vil vi i samarbejde med dig koordinerer en fremvisning.
 • Din boligfotograf ringer til dig, for at finde en tid, som passer dig bedst.
 • Hvis du har juridiske spørgsmål, kan du kontakte din advokat direkte på:
  – Telefonnummer: 98 37 35 66
  – Email: kontakt@boligadvokaterne-danmark.dk
 • Din byggesagkyndige kontakter dig med henblik på at aftale en tid, for at besøge din bolig med henblik på at udarbejde de 3 lovpligtige rapporter: Energimærkning, Tilstandsrapport og El-rapport. (Er med i Totalløsningen)
 • Oprette en personlig markedsføringsplan i samarbejde med dig.
  – Markedsføring Essential – 3000 kr. går til klik budget på Facebook, Instagram, Youtube og bannerannoncering via Google. (Er med i Den Nemme, Effektive og Sikre løsning)- Markedsføring Premium – 5000 kr. går til klik budget på Facebook, Instagram, Youtube og bannerannoncering via Google. (Er med i Totalløsningen)- Vi tager 1995 kr. i engangsbeløb for administrering af markedsføring (Er med i pakke 2 og 3)

Din opgave:

 • Accepterer eller afslå tilbud på din bolig –Når du og Køber har aftalt det praktiske mht. pris, indflytningsdato og evt. inventar som skal blive. Så skal du kontakte din personlige rådgiver eller advokat, så vi kan hjælpe dig med at udarbejde de juridiske dokumenter som f.eks. købsaftale og skøde, som du og Køberen kan underskrive via NemID. En kopi af aftalen vil blive sendt til jeres E-Boks eller direkte til jeres email.
 • Fremvisning af din bolig til en potentiel Køber
 • (Indhentning af dokumenter) – Der kan være få ting, som din advokat ikke har mulighed for at indhente uden dit login med NemID. I tilfælde af dette, vil din advokat fortælle hvordan du nemt kan få indhentet dem. Som regel blot ved at logge ind med NemID, gennem et link din advokat sender til dig.

Vi gør opmærksom på, at Jeg Kender Én alene formidler kontakt mellem køber og sælger. Vi rådgiver derfor ikke om det finansielle, herunder om købspris. Det er derfor dit ansvar at finde den rigtige købspris, og er den for høj eller for lav, kan der ikke rettes nogle krav mod Jeg Kender Én. Vi anbefaler, at man kontakter en ejendomsmægler med henblik på at få ejendommen korrekt vurderet.

Vi rådgiver endvidere ikke om juridiske forhold, herunder forhold vedrørende vanhjemmel, servitutter og reglerne om køb af fast ejendom. Vi gennemgår således ikke købsaftalen inden den lægges op til underskrift, og det er derfor sælgers eget ansvar at sikre, at købsaftalen er juridisk korrekt. Vi opfordrer altid til, at der tages kontakt til en advokat.

Hvis der skulle opstå spørgsmål, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og sparer dig for mange tusinde kroner kontra den konventionelle metode 🙂